Muziek om te presteren

2 min read

Samenvatting: Een korte blog met mijn favoriete muziek om te presteren.

For English, click here.

Muziek helpt me om iets nieuws te beginnen, om me te motiveren, om productief te zijn en om te vieren. Het helpt me tijdens diepe focus en terwijl ik herhalend werk moet doen.

Hieronder vind je 6 afspeellijsten met mijn favoriete muziek tijdens het werken. Sommige zijn van mijzelf en sommige zijn van anderen. De meeste zijn gratis beschikbaar op Soundcloud.

Deep Focus – muziek voor studie, concentratie & werk

Dit is zachte muziek. Ideaal tijdens schrijven, rapporteren, studeren, tekenen of het maken van berekeningen.

Mijn eigen afspeellijst: helpt bij diepe focus en studie. Het leidt niet af.

En wat zachte piano muziek van Debussy.

The Soundtrack of Excellence

Ik heb deze afspeellijst gemaakt op basis van het boek Tools of Titans van Tim Ferriss. Het is een compilatie van muziek die wordt beluisterd door miljardairs, iconen en artiesten van wereldklasse die geïnterviewd zijn door Tim Ferriss. Het varieert van moderne popmuziek, klassieke muziek en hiphop. Uitstekend als achtergrond als je iets wilt afmaken of als je herhalend werk doet.

To get things done

Dit is mijn compilatie van muziek van een podcast van de Asian Efficiency show. Het bevat muziek uit films en het is geweldig om werk af te maken, te presteren en productief te zijn!

Werk muziek

Deze muziek maakt me blij. Geweldig om jezelf te motiveren en je te helpen in een positieve mindset te komen. Het lijkt op lounge muziek. Ideaal om te chillen en om dingen af te maken of terwijl je herhalend werk moet doen.

Wat is jouw muziek om te presteren? Is het rustige muziek, geen muziek of keiharde metal? Laat me weten in het commentaarveld hieronder. Ik en de andere lezers van dit artikel kijken ernaar uit om van je te lezen!

Dank voor het lezen tot hier & het delen van dit artikel met jouw collega’s, vrienden of familie. En alsjeblieft DEEL dit artikel met je netwerk op Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn door op de knoppen hieronder te drukken zodat zij er ook profijt hebben van dit artikel over muziek om te presteren.

Heb je een fout gezien in dit artikel? Laat me het weten! Ik ben je dankbaar!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments