Ontdek jouw WAAROM

2 min read

Ongetwijfeld weet je wat je dagelijks moet doen en hoe je dat moet doen (en je bent daar goed in…). Maar waarom doe  je die dingen? Niet om geld te verdienen, want dat is een resultaat van jouw acties.

Waarom kom je uit bed?

Hoe weet je welke keuzes je moet nemen die in lijn zijn met jouw waarom?

Een “Ontdek jouw WAAROM” sessie helpt je om jouw purpose, jouw drive, jouw , bijdrage of roeping te ontdekken.

Doel

Het doel van een “Ontdek jouw WAAROM” sessie is om erachter te komen hoe jij een contributie levert en wat het effect hiervan is op de wereld. Het gevolg is dat al jouw toekomstige acties effectiever, krachtiger en authentieker zijn zodat mensen (professioneel en privé) eerder geneigd zijn je te volgen. Dit komt omdat jou WHY (waarom) een diepere en emotionelere waarde heeft dan wat je doet.

Voor wie?

Resultaat

Door je WAAROM te kennen, ben je effectiever, meer gepassioneerd en verbonden met je werk en wat je doet. Mocht je ontdekken dat jouw WAAROM anders is dan die het bedrijf waar je werkt, dan zal het voor jouw gemakkelijker zijn om een andere baan te kiezen. Een baan bij een bedrijf die een WAAROM heeft die meer in lijn is met die van jou.

Voor de duidelijkheid: Je WAAROM gaat niet over wat je graag zou willen zijn maar over wie je bent in je natuurlijke beste staat.

Wat gaan we doen?

Het de bedoeling dat je in het proces verhalen vertelt over je verleden om je WAAROM te ontdekken. Ervaringen (zowel positief als negatief) die hebben bijgedragen aan de persoon die je nu bent.

Op basis van jouw verhalen gaan we na wat je nu precies doet als je op je beste bent en wat daarvan het effect is om de wereld. Dit vormt dat basis van jouw WAAROM. In de sessie stellen we een concept WAAROM uitspraak op die je vervolgens gaat verfijnen.

Een WAAROM Ontdekkingsreis neemt een dagdeel in beslag met een maximum van 6 uur. Het is belangrijk dat je in die periode niet gestoord kan worden.

Kosten

Wil je meteen een VRIJBLIJVENDE prijsopgave krijgen voor een WAAROM Ontdekkingsreis, neem contact met mij op. De sessie kan ook in het Engels, Frans of Duits worden gedaan.

Voor meer informatie over het ontdekken van je WAAROM, lees mijn artikel over het vinden van je WAAROM.