Haka Workshop

2 min read

For English, click here.

koru

De Haka is een beroemde Nieuw-Zeelandse strijddans. De Haka werd oorspronkelijk door de Maori strijders gedanst als uiting van passie, kracht en identiteit. Door gebruik te maken van lichaam, stem, handen, voeten, benen, tong en ogen toonden zijn hun kracht en volheid aan hun tegenstanders. De Haka workshop is een respectvolle  interpretatie en gebaseerd op deze ceremoniële Haka dans.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze energieke Haka workshop leer je de basisbeginselen van de Haka-dans kennen en ontdek je de betekenis ervan. Ook word je uitgedaagd om in korte tijd, groepsgewijs een eigen dans te neer te zetten. Dat alles in een uur vol plezier, energie, teambuilding, verbinding, leiderschap en expressie.

Voor wie?

De Haka workshop is geschikt voor iedereen, zowel zakelijke als privé. Prima in te zetten als teambuilding workshop of activiteit tijdens een bedrijfsuitje, vergaderbreak of team-dag. We verzorgen de Haka workshop voor groepen vanaf 10 tot 450 personen op elke locatie in Nederland en België. Voertalen: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Matrix-Eventsvrijstaand-300x147

Ik geef deze workshop in samenwerking met Matrix events.

Wil je meteen een VRIJBLIJVENDE prijsopgave krijgen voor een Haka workshop? Klik hier of op de onderstaande knop!

Vraag NU een offerte aan!

Neem Contact met mij op om erachter te komen hoe ik je kan helpen met jouw workshops of trainingen. Deze kunnen op maat gemaakt worden voor jouw organisatie of evenement.

Zie hieronder één van de beste Haka’s die door de New Zealand All Blacks zijn uitgevoerd en een verkorte instructievideo voor de Kamate Haka.

Deze dood! Deze dood! Dit leven! Dit leven!

Ka mate! Ka mate! Ka ora! Ka ora!

Deze dood! Deze dood! Dit leven! Dit leven!

Tenei te tangata puhuru huru

Aanschouw! Daar staat een behaarde man

Nana nei i tiki mai, Whaka whiti te ra

Die de zon bracht. En haar liet schijnen

A upa … ne! Ka upa … ne!

Een voorwaartse stap! Nog een voorwaartse stap!

A upane kaupane whiti te ra!

Een voorwaartse stap, nog een.. De zon schijnt!!

Hi!!!

Ha!!!