DISC communicatie

2 min read

For English, click here.

communiceer beter (met Disc)!

Iedereen heeft een eigen communicatie- of gedragsstijl. Deze is van nature aanwezig en kan ook zijn aangeleerd. Inzicht in je eigen communicatie stijl en in die van anderen helpt jou en jouw team effectiever te zijn. Het DISC model is een eenvoudig hulpmiddel om een communicatie stijl te ontdekken en biedt praktische hulpmiddelen om beter te communiceren met iemand anders.

Je kunt hier meer lezen over het DISC model en de verschillende communicatie stijlen.

Voor wie?

De DISC training is geschikt:

  • voor (tijdelijke project) teams die beter willen samenwerken;
  • voor effectiever leiderschap;
  • in de verkoop / sales;
  • bij sollicitatiegesprekken;
  • voor thuis met je partner;
  • voor thuis, met je kinderen.

Resultaat

De resultaten een DISC assessment helpen je naar een hoger zelfbewustzijn en een grotere persoonlijke effectiviteit.

Wat gaan we doen?

De DISC training kan zowel individueel als in teamverband worden gedaan en worden door een gecertificeerde DISC trainer gegeven.

Individueel

Bij een individuele training krijg je voorafgaand aan de sessie een gevalideerde vragenlijst toegezonden. De resultaten van de DISC test (klik hier voor een voorbeeld) worden besproken en er worden praktische tips gegeven hoe beter en effectiever te communiceren met anderen.

tijdsduur: 1,5 uur

Team

De training voor een team is er op gericht om de communicatiestijl van de verschillende teamleden te herkennen en hier effectief me leren om te gaan. Voorafgaand aan de training zal een bespreking plaatsvinden om specifieke doelen van de training te bespreken.

Voorafgaand aan de training ontvangt ieder teamlid een gevalideerde vragenlijst. Tijdens de training worden de resultaten van de DISC test besproken.

Het doel van deze training is dat de communicatie stijl van anderen herkennen en leren om hier effectief mee om te gaan. Dit zal in verschillende activiteiten worden duidelijk gemaakt en geoefend worden.

tijdsduur: een dag en (optioneel een terugkom dagdeel)

Doe de gratis test!

Wil je meteen een VRIJBLIJVENDE prijsopgave krijgen voor een DISC training voor jou of jouw team?  Vul je gegevens in, in onderstaande formulier. De trainingen kunnen ook in het Engels, Frans of Duits worden gedaan.

Voor meer informatie over DISC, lees mijn artikel over het DISC model.

Neem Contact met mij op om erachter te komen hoe ik je kan helpen met jouw workshops of trainingen. Deze kunnen op maat gemaakt worden voor jouw organisatie of evenement.

No Fields Found.