Reviews

2 min read

Wat deelnemers zeggen over mijn trainingen en workshops:

“Als je niet je alledaagse teambuildingsactiviteit wilt doen, zoek dan niet verder! De haka was voor een team van accountants de ideale manier om alles eens los te laten en te herbronnen! Freek legt alles op een supergoede manier uit en spoort ook iedereen aan om mee te doen! We vonden het allemaal deugd doen en zouden het zeker opnieuw doen! Topactiviteit! Toplesgever! 10/10”

-Tim Jeurissen, Acco Accountants

“De Haka was een geweldige ervaring. Je hebt vrijdag onmiddellijk de positieve en krachtige vibe aan ons doorgegeven. Zaten vol adrenaline en hadden enorm zin in die bekerfinale. We gaan dit nu bij iedere wedstrijd doen omdat het echt een meerwaarde geeft aan het groepsgevoel. Je hebt een gevoel van onoverwinnelijkheid. Bedankt!”

-Sarina Leenen, kapitein dames Handbal Sint-Truiden (B), Winnaar van de bekerfinale van België 2018

https://www.facebook.com/carl.nijssens/videos/10156330072711952/

 

“Haka trainer Freek startte met stukje geschiedenis van de Haka. De Haka workshop was erg leuk om ons festival mee te starten. Ik vond het mooi om te zien wat een creativiteit en energie er bij de deelnemers aanwezig was! Goed gearrangeerd door Freek!”
-Stijn van Dijk, Organisator The Bucketlist Festival

 

“Ik heb enorm genoten van de Haka workshop. Ik voel me energiek en krachtig in mijn lijf. Het is een échte aanrader voor de vrijdag middag om energiek het weekend in te gaan!”
-Tessa Augustijn, Augustijn Consultancy

“Wat een feestje was dat!!! Dankzij de bezielende leiding van Freek en Iric weet ik nu wat een energie het doen van de HAKA oplevert. Dank jullie wel!”
-Marius van Vlijmen, Practical Privacy Expert

“De Haka was een groot succes voor de kinderen van ons jaarlijkse sportkamp. De dag erna klonk nog regelmatig ” KAMATE KAMATE KA-ORA KA-ORA ” onder de jongeren. Ook hebben wij het kamp ook beëindigd met een groepsknuffel met aansluitend een kei luide ” HIIIIIIIIII” Dus de Haka heeft zeker indruk gemaakt. Dank daarvoor Freek.”
-Ingrid Van Moere,  Nationale Stichting voor Onderzoek Kindercardiologie

What participants say about my trainings and workshops:

 

“Thank you for saving me countless of hours to figure out how LinkedIn works”.

“Great exercises!”

“Easy to apply and to experience calmness”

“Fascinating introduction into Mindfulness”

“Fun & empowering!”

 

What clients say about my coaching:

“Freek offers me the tools so I know where to go”

“It’s nice to work with a professional”