Over mij

5 min read

Freek Zilvold

Mijn WHY/Waarom: Ik faciliteer zodat anderen zichzelf kunnen verheffen en meer liefde kunnen ervaren

Mijn huidige MISSIE: ik help mensen de vonk van vreugde te ontdekken en uit te drukken!

Mijn VISIE: Mensen die in liefde leven

Ik ondersteun ingenieurs en technische professionals. Zij hebben een belangrijke rol in deze wereld want zij maken verbazingwekkende, functionele en prachtige kunstwerken.

Ik heb briljante ingenieurs zien worstelen om zich te uiten en om erachter te komen wat ze willen. Dit is een verspilling van tijd en energie.

Ik geloof dat iedere ingenieur een talent in zijn of haar vakgebied heeft en dat hij of zij de capaciteit heeft om duidelijk te communiceren wat hij of zij wil in het leven, zowel professioneel als persoonlijk.

Soms hebben zij hulp nodig om deze kwaliteiten zelf uit te ontdekken. Door te luisteren, te trainen, te coachen en door mentoring, ondersteun ik ingenieurs om succesvoller, efficiënter, zelfverzekerder en blijer te zijn, want ik ben ervan overtuigd dat er meer is dan berekeningen en modellen maken in het leven van een ingenieur.

Ik heb 15 jaar bij een ingenieursbureau gewerkt als projectleider en manager en ik was betrokken bij verschillende projecten over de wereld.

In 2014 heb ik succesvol een opleiding professioneel coaching afgerond die geaccrediteerd is op basis van het EQA (European Quality Award) van de EMMC (Europese Mentoring & Coaching Council). In Nederland ben ik aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Als professionele coach ben ik voortdurend bezig om nieuwe technieken te leren en ik volg geregeld cursussen & opleidingen om meer waarde te kunnen geven aan mijn klanten.

Ik ben een praktische ingenieur & trainer en in eenvoudige stappen ondersteun ik ingenieurs met hun uitdagingen en vragen over hun carrière, hun bedrijf en het leven.

Ik breng mijn klanten naar een plek waar ze energieker zijn, zelfverzekerder zijn en meer van het leven kunnen genieten omdat ze beter presteren op hun werk en thuis terwijl zij hun eigen kernkwaliteiten inzetten.

Hoe werk ik?

In mijn trajecten help ik mensen te ontdekken waar hun kwaliteiten liggen, of wat hen juist tegenhoudt, op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, carrière en privéleven. Loopbaanbegeleiding, outplacement en leiderschap kunnen onderdeel zijn van het traject. Ook help ik mensen bij het vinden van hun persoonlijke missie. Mijn ervaring is dat zij daardoor richting vinden en met meer zelfverzekerdheid en vreugde in het leven staan. Dankzij mijn technische achtergrond werk ik praktisch, methodisch en rationeel welke ik combineer met een sterk ontwikkelde intuïtie om de juiste coaching-instrumenten of -modellen in te zetten.

Coaching sessies kunnen in het Nederlands, Engels, Frans of Duits gevoerd worden. De sessies kunnen face-to-face, per telefoon, via Skype of al fietsend (naar het werk) plaatsvinden.

Wat kan ik nog meer?

Ik geef trainingen en workshops in het kader van teambuilding, netwerken, het maken van een businessplan of een loopbaanplan volgens het business model You® Canvas. Ook kan ik jou en jouw team helpen met brainstormsessies, het opstellen van een bedrijfsvisie/-missie, het geven van feedback, en het faciliteren van een teammeeting. Ik ben gecertificeerd DISC® trainer voor betere communicatie binnen een team.

Nog meer over mij!

Ik ben de vader van 3 zoons, ik reis veel met mijn familie en schrijf blogs (zowel in het Nederlands   als in het Engels).

Welk goede doelen ondersteun ik nu?

Zinge! heeft als doel zoveel mogelijk kids en jongeren samen te brengen om samen muziek te beleven. Zingen, plezier en muziek maken staan voorop. Kwaliteit en optreden is het streven.

Watsi is een non-profit crowdsourcing platform voor gezondheidszorg dat individuele donoren in staat stelt om rechtstreeks medische zorg voor mensen in ontwikkelingslanden te financieren die geen toegang hebben tot betaalbare medische zorg. Wat ik goed vind aan Watsi is dat het volledig transparant is en dat je goed op de hoogte wordt gehouden over de vooruitgang van de persoon die je ondersteunt. Voor meer informatie of om dit doel ook te steunen, klik op de onderstaande banner.

sponsor Freek Zilvoldbij Nacht van de vluchteling 2018

Wist je dat er nog nooit zoveeel mensen op de vlucht waren voor oorlog en gebeld? Hulp is ontzettend hard nodig. Dit jaar loop ik voor de tweede keer mee met de nacht van vluchteling op 16-17 juni 2018 om geld in te zamelen voor vluchtelingen wereldwijd. Sponsor mij!

Watsi_blue_3_triangle_logo

I ondersteun ook Casper. Hij is een professor aan het the Erasmus MC en een specialist in alvleesklierkanker. Wist je dat momenteel deze vorm van kanker een van de meest agressieve vormen van bekende kankers is? Hij en zijn team zijn vernieuwers in de virologie zij maken virussen die deze tumoren in de alvleesklier aanvallen. Het is een uitdagende zoektocht die veel meer onderzoek nodig heeft. Voor meer informatie of om dit doel ook te steunen, klik op de onderstaande banner.

E-eX1muM