Je favoriete blog onderwerp hier!

3 min read

English here

artistic-300097De afgelopen jaren heb ik over verschillende onderwerpen geblogd die in me opkwamen tijdens het coachen, het trainen, netwerken, het web te surfen, het lezen of zelfs tijdens bezoek aan vrienden. Eigenlijk was mijn eerste idee om over te bloggen geboren toen ik naar de radio luisterde!

Sindsdien heb ik geschreven over hoe om te gaan met uitdagingen, het stellen van doelen, het nemen van kansen, reflectie, netwerkvaardigheden, het volgen van intuïtie, energie en andere onderwerpen die ik interessant vond om over te bloggen. De teksten gaan over mijn gedachten over het onderwerp en bevatten stappen voor jou om actie te ondernemen en om je te helpen.

Ga naar mijn blogpagina om al mijn blogs tot nu toe te zien.

Ik was degene die kwam met de thema’s en de onderwerpen. Maar hoe zit het met de onderwerpen die jou interesseren? Ja jij, beste lezer! Ik geloof dat ik je kan helpen met je vragen over jouw professionele (technische) carrière, je ambities, angsten, het leven in het algemeen of iets waarover je meer wilt weten. Ik zou vooral blij zijn met de input van ingenieurs!

Misschien wil je weten hoe om te gaan met stress op hequestion-mark-96285_1920t werk, communicatie in de ruimte, hoe meer gefocust te zijn of heb je een aantal tips nodig om je een idee beter over te brengen. Ook kan het zijn dat je zou willen dat ik mijn vorige blogs bijwerk of aanvul met nieuwe ideeën/ stappen.

Als je mij vertelt waarover ik in mijn volgende blogs kan schrijven, beloof ik je dat ik mijn best zal doen om het onderwerp te onderzoeken en zal ik je mijn professionele reflectie als coach en ingenieur geven op je vraag, zodat jij en anderen baat hebben bij de blog. Deze zal óf in het Nederlands óf in het Engels worden geschreven.

Ik zal je stappen, ideeën en inspiratie geven over hoe je zelf om kan gaan met je uitdagingen, zodat je effectiever en gelukkiger kan zijn.

Soms zal ik verwijzen naar een boek, een werkmodel, een oefening, een kort YouTube filmpje of zelfs een andere professional.

Het beste is dat het GRATIS is! Zie dit als een kans voor advies over welke stappen te nemen of over welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot je vraag of onderwerp. Ik kan je laten zien hoe te verbeteren of hoe om te gaan met bepaalde vraagstukken.

startup-593322_1920Laat me weten waarover ik voor jou kan bloggen. Alles wat je hoeft te doen is commentaar te geven of een vraag te stellen in het opmerkingenveld hieronder. Of schrijf een e-mail naar blog@zilvold.com. Ik beloof je dat je een antwoord krijgt!

 

Dank voor je opmerkingen, onderwerpen en vragen en dank voor het delen van deze blog met je vrienden en collega’s!

Share Button

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *