Je favoriete blog onderwerp hier!

3 min read

For English, click here.

artistic-300097

De afgelopen jaren heb ik over ervaringen en verschillende onderwerpen geblogd die in me opkwamen tijdens het coachen, het trainen, netwerken, het luisteren naar Podcasts, het lezen of zelfs tijdens bezoek aan vrienden. Eigenlijk was mijn eerste idee om over te bloggen geboren toen ik naar de radio luisterde!

Sindsdien heb ik geschreven over het stellen van doelen, reflectie, intuïtie, boeken, het vinden van jouw levensdoel (je purpose, je Waarom) , keuzes en andere onderwerpen die ik interessant vond om over te bloggen. De teksten gaan over mijn gedachten over het onderwerp en bevatten stappen om actie te ondernemen en je te helpen.

Ga naar mijn blogpagina om al mijn blogs sinds 2014 te lezen.

Onderwerpen gezocht!

Ik kwam met de thema’s en de onderwerpen voor mijn blogs. Maar hoe zit het met de onderwerpen die jou interesseren? Ja jij, beste lezer! Ik geloof dat ik je kan helpen met je vragen over jouw professionele carrière, je ambities, angsten, het leven in het algemeen of iets waarover je meer wilt weten dat betrekking heeft op persoonlijke ontwikkeling. Ik zou vooral blij zijn met de input van mensen die moeite hebben met het vinden en leven van hun Waarom!

Misschien wil je weten hoe om te gaan met stress op het werk, communicatie, hoe meer gefocust te zijn of heb je een aantal tips nodig om je een idee beter over te brengen. Ook kan het zijn dat je zou willen dat ik mijn vorige blogs bijwerk of aanvul met nieuwe ideeën/ stappen.

Als je mij vertelt waarover ik in mijn volgende blogs kan schrijven, beloof ik je dat ik mijn best zal doen om het onderwerp te onderzoeken. Ik zal je mijn professionele reflectie als coach trainer en ingenieur geven op je vraag, zodat jij en anderen baat hebben bij de blog. Deze zal zowel in het Nederlands en Engels worden geschreven.

Ik zal je stappen, ideeën en inspiratie geven over hoe je zelf om kan gaan met je uitdagingen. Stappen die je helpen om een effectiever, gelukkiger en misschien liefdevoller leven te leiden!

Soms zal ik verwijzen naar een boek, een werkmodel, een oefening, een kort YouTube filmpje of een andere professional.

GRATIS advies!

Het beste is dat het GRATIS is! Zie dit als een kans voor advies over welke stappen te nemen of over welke mogelijkheden er zijn voor je vraag of onderwerp. Ik kan je laten zien hoe te verbeteren of hoe om te gaan met bepaalde vraagstukken.

startup-593322_1920
Laat me het weten…

Laat me weten waarover ik voor jou kan bloggen. Alles wat je hoeft te doen is commentaar te geven of een vraag te stellen in het opmerkingenveld hieronder. Of schrijf een e-mail naar blog@zilvold.com. Ik beloof je dat je een antwoord krijgt en dat ik je naam niet vermeld in mijn blog(s)!

Dank voor het lezen tot hier & het delen van dit artikel met jouw collega’s, vrienden of familie. En alsjeblieft DEEL dit artikel met je netwerk op Twitter, Facebook en LinkedIn door op de knoppen hieronder te drukken zodat zij er ook profijt hebben van dit artikel over jouw favoriete blog onderwerpen.

Heb je een fout gezien in dit artikel? Laat me het weten! Ik ben je dankbaar!

Update: Het originele artikel verscheen op 26 februari 2016 en op 12 augustus 2022 is het geactualiseerd.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments