Je favoriete blog onderwerp hier!

3 min read

Samenvatting: Ik geniet ervan om te bloggen. Het helpt mij om mijn gedachten duidelijk te ordenen en ik leer er ontzettend veel van! Laat mij je helpen door een blog te schrijven over zaken waar je op dit moment mee te maken hebt, op je werk, in je carrière of thuis. Het beste van alles is dat het gratis is!

For English, click here.

artistic-300097

De afgelopen jaren heb ik over verschillende onderwerpen geblogd die in me opkwamen tijdens het coachen, het trainen, netwerken, het web te surfen, het lezen of zelfs tijdens bezoek aan vrienden. Eigenlijk was mijn eerste idee om over te bloggen geboren toen ik naar de radio luisterde!

Sindsdien heb ik geschreven over hoe om te gaan met uitdagingen, het stellen van doelen, het nemen van kansen, reflectie, netwerkvaardigheden, het volgen van intuïtie, energie en andere onderwerpen die ik interessant vond om over te bloggen. De teksten gaan over mijn gedachten over het onderwerp en bevatten stappen voor jou om actie te ondernemen en om je te helpen.

Ga naar mijn blogpagina om al mijn blogs tot nu toe te zien.

Onderwerpen gezocht!

Ik was degene die kwam met de thema’s en de onderwerpen. Maar hoe zit het met de onderwerpen die jou interesseren? Ja jij, beste lezer! Ik geloof dat ik je kan helpen met je vragen over jouw professionele (technische) carrière, je ambities, angsten, het leven in het algemeen of iets waarover je meer wilt weten. Ik zou vooral blij zijn met de input van ingenieurs!

question-mark-96285_1920

Misschien wil je weten hoe om te gaan met stress op het werk, communicatie in de ruimte, hoe meer gefocust te zijn of heb je een aantal tips nodig om je een idee beter over te brengen. Ook kan het zijn dat je zou willen dat ik mijn vorige blogs bijwerk of aanvul met nieuwe ideeën/ stappen.

Als je mij vertelt waarover ik in mijn volgende blogs kan schrijven, beloof ik je dat ik mijn best zal doen om het onderwerp te onderzoeken. Ik zal je mijn professionele reflectie als coach en ingenieur geven op je vraag, zodat jij en anderen baat hebben bij de blog. Deze zal óf in het Nederlands óf in het Engels worden geschreven.

Ik zal je stappen, ideeën en inspiratie geven over hoe je zelf om kan gaan met je uitdagingen. Zo ben je effectiever en gelukkiger!

Soms zal ik verwijzen naar een boek, een werkmodel, een oefening, een kort YouTube filmpje of zelfs een andere professional.

Het is GRATIS!

Het beste is dat het GRATIS is! Zie dit als een kans voor advies over welke stappen te nemen of over welke mogelijkheden er zijn voor je vraag of onderwerp. Ik kan je laten zien hoe te verbeteren of hoe om te gaan met bepaalde vraagstukken.

startup-593322_1920
Laat me weten…

Laat me weten waarover ik voor jou kan bloggen. Alles wat je hoeft te doen is commentaar te geven of een vraag te stellen in het opmerkingenveld hieronder. Of schrijf een e-mail naar blog@zilvold.com. Ik beloof je dat je een antwoord krijgt!

Dank voor het lezen tot hier & het delen van dit artikel met jouw collega’s, vrienden of familie. En alsjeblieft DEEL dit artikel met je netwerk op Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn door op de knoppen hieronder te drukken zodat zij er ook profijt hebben van dit artikel over jouw favoriete blog onderwerpen.

Heb je een fout gezien in dit artikel? Laat me het weten! Ik ben je dankbaar!

Share Button
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments