Even kijken waar we staan

4 min read

Click here for English.

alone-21279_1920Nog een paar weken te gaan tot een nieuw jaar. Het is tijd om te kijken waar we staan en om vooruit te kijken naar waar we naartoe gaan.

 

 

Dit jaar is mijn beste jaar ooit geweest als professionele coach, trainer & consultant! Ik ben zeer dankbaar om te mogen werken met prachtige en inspirerende mensen. De laatste weken heb ik bijna iedere dag gewerkt met klanten! Precies zoals ik mij een jaar geleden had voorgesteld.

Ik blog nu meer dan een jaar en ik ben blij te zien dat het mij gelukt is om de doelstelling te behalen om regelmatig artikelen te schrijven (iedere twee weken).

Mijn artikelen bevatten een boek– en een softwarerecensie. Ik heb beschreven hoe je een eigen businessplan moet maken en manieren voorgesteld om meer vreugde en geluk in het leven te ervaren.

In een artikel heb ik jullie verzocht om mij onderwerpen en ideeën te sturen voor blogs. De meeste van jullie hebben contact met mij opgenomen per telefoon of per e-mail. Op basis van jullie voorstellen en ideeën heb ik onder anderen de volgende 2 artikelen geschreven:

De meeste inspiratie om te schrijven krijg ik om naar mensen te luisteren en bewust te zijn van wat er om me heen gebeurt. In mijn map concepten heb ik genoeg onderwerpen voor nog een jaar aan artikelen (dank voor jullie ideeën!) maar ik ben meer geïnteresseerd in welke uitdagingen er momenteel spelen. Ben je afgeleid met alles wat er gaande is in de wereld zodat je moeite hebt om je te concentreren op de zaken waarop je wel invloed hebt? Is er een probleem op het werk of ben je op zoek naar inspiratie en energie?

Het aanbod van mijn eerdere artikel ligt nog steeds op tafel! Schrijf jouw onderwerp in het commentaar vak hieronder (of schrijf een e-mail aan blog@zilvold.com) en ik doe onderzoek voor je en geef je mijn inzichten. Je kunt mijn blogs zien als GRATIS hulp en advies voor jouw uitdagingen. Het beste is dat anderen ook profijt hebben van jouw vragen!

Dus waar ga ik in de toekomst naartoe?

Ik ga beginnen met het maken van video content. In het begin zal dit vooraf worden opgenomen maar er zullen ook live sessies volgen.

Ik ga e-cursussen maken omdat in mijn werk enkele vragen steeds weer zie terugkeren van mijn klanten. De online cursussen zullen mijn klanten ondersteunen om zelf de eerste stappen te nemen. Dit is efficiënter voor iedereen. Natuurlijk zal ik nog wel beschikbaar zijn voor één-op-één coaching en training.

Ook zal ik beginnen met het bouwen aan een team rondom mij om mij te helpen met sociale media boekhouding en…hulp in de huishouding!

Waarover ik meest enthousiast ben voor het komende jaar is dat ik een boek ga schrijven dat op 1 januari 2018 uitgebracht zal worden. Het is bestemd voor ingenieurs en (technische) professionals.

Ik vind dit allemaal erg spannend maar dat vond ik vorig jaar ook toen ik begon met bloggen.

Weet je, het is belangrijk om je doelen en je ambities aan iedereen (en aan het universum) te communiceren. Dit is een eerste stap om je dromen waar te maken. Ik heb dit al vele malen meegemaakt in mijn leven, vooral dit jaar.

Waar ga jij in de toekomst naartoe?

Ik nodig je uit om na te denken over waar jij nu staat, wat je bereikt hebt en over jouw (professionele en persoonlijke) doelen (die aansluiten bij wat je wilt in het leven) voor het komende jaar. Deel deze doelen met mij in het commentaar vak hieronder.

Het is je eerste stap! Wow, ik ben nu al blij voor je!

En, ja, ideeën en onderwerpen voor toekomstige blogs zijn ook welkom!

Dank voor het delen van dit artikel met jouw collega’s, vrienden of familie. En alsjeblieft DEEL dit artikel met je netwerk op Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn door op de knoppen hieronder te drukken zodat anderen ook kunnen profiteren van het even kijken waar ze staan.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments