10 – The Engineer Podcast – Peter Kalishoek

2 min read

Aflevering 10 – Peter Kalishoek: Iedereen wil je helpen

De 10e aflevering is met Peter Kalishoek en vindt plaats in het restaurant van een bekende Nederlandse hotelketen. Hij heeft economische bedrijfstechniek gestudeerd en helpt technisch professionals in de verkoop en omgaan met klantcontacten. Deze podcast gaat over verkopen, over eerlijk zijn, over luisteren, over het creëren van win-win effecten en over zelfvertrouwen.

Heb jij als ingenieur moeite met verkopen of met klantcontacten? Dan is deze Podcast zeker bestemd voor jou!

Je kunt de Podcast beluisteren door op de onderstaande afbeelding te drukken, direct op Soundcloud of  iTunes.

Iedereen wil je helpen

Waarom zouden mensen je niet helpen? Iedereen wil helpen…maar je moet wel durven vragen.

Het belang van integriteit en zelf-reflectie

Heel veel verkopers roepen maar wat Peter raadt aan om met de technische dienst te overleggen wat mogelijk is zodat je je verwachtingen naar binnen en buiten kan managen. Klanten ervaren het als positief dat je eerlijk bent over de sterke en zwakke kanten van je organisatie. Door zelf-reflectie binnen een bedrijf leer je je bedrijf kennen. Dat helpt in je verkoopproces en voor een duurzame klantrelatie.

Eigenschappen van een goede verkoper

De eigenschappen van goede verkoper zijn passie, visie, vakmanschap en het vermogen om een boodschap over te brengen. Er zijn wel degelijk overeenkomsten tussen een verkoper en een technisch professional.

Duurzame gedragsverandering

Duurzame gedragsverandering betekent slimmer werken, veiliger werken en ander gedrag leren door nieuwe inzichten. Die doe je op tijdens trainingen of coaching.

 

Klik hier voor de shownotes van de tiende aflevering met de beste uitspraken van Peter Kalishoek.

Genoemde links

En verder?

Ik vind het ook leuk als je me laat weten wat je van deze podcast vindt door een review te geven. Daarmee help je me bovendien om deze podcast zichtbaarder te maken.  Dat kan op Soundcloud of  iTunes maar ook in het commentaarveld hieronder.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@zilvold.com of tweet naar @FreekZilvold

Overzicht Podcasts

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments