Maak jouw conflicten productief!

Zilvold Coaching & Training productieve conflicten

Hoewel conflicten onvermijdelijk zijn in werk- en professionele relaties, hebben we de neiging om ze te vermijden. Dit artikel gaat over het productieve DISC conflictprofiel. Het kan je helpen inzicht te krijgen in hoe jij op een productievere en effectievere manier om kan gaan met conflicten. De resultaten zijn dat je controle krijgt over je eigen emoties en dat je beter kunt reageren op conflicten.

Continue reading →

Make your Conflicts Productive!

Zilvold Coaching & Training productive conflicts

Summary: Although conflicts are inevitable in working and professional relationships, we tend to avoid them. This article is about the DISC productive conflict. It can help you to get insight on how you deal with conflicts more productively and effectively. The results are that you can get control over your own emotions and that you can react better to conflicts.

Continue reading →

Waarvoor wordt de Haka gebruikt?

Er bestaan vele Haka’s en er worden voortdurend nieuwe gecreëerd. Ik denk dat dit de Maori cultuur in leven houdt omdat het de verandering van bewustzijn reflecteert. Onlangs heb ik geleerd dat Haka meer is dan een uitdaging en een expressie van moed. Het wordt om verschillende redenen en bij verschillende gelegenheden uitgevoerd. In dit nieuwe artikel geef ik je een aantal voorbeelden om de verschillende gebruiken van de Haka te verduidelijken.

Continue reading →